Fashion

1 an de când am blogul

7 aprilie 2018

Hello.
Blogul meu a aniversat recent 1 an de când mi-a dat provocarea de a mă exterioriza altfel. 1 an în care mi-am găsit o nouă „cale” în viață.
Acest blog mi-a dat ocazia să cunosc oameni faini și să fac lucrurile care mă fac pe mine fericit.
Am simțit și simt în continuare că tot ceea ce mă inspiră, toate lucrurile cool pe care le fac si toate nebuniile mele să fie scrise într-un jurnal online, un jurnal al meu.
Mă gândesc ce repede a trecut acest an, dar în același timp îmi trec fugitiv prin minte toate shooting-urile și colaborările pe care le-am avut.
Realizez ce mult m-am schimbat, o schimbare în care m-am regăsit în totalitate. Mi-am dat seama cât de mult am muncit în acest an și cum m-am implicat în o mulțime de proiecte superbe care m-au ajutat să am o evoluție frumoasă.
Simt că abia încep să mă familiarizez cu această nouă lume în care am intrat. Chiar dacă a trecut deja un an în care am reușit să realizez multe lucruri frumoase, sincer abia aștept să urmeze noi „provocări” în care să-mi demonstrez că pot mult mai mult decât am făcut până acum.
Pe parcursul acestui an, noi ne-am adunat din ce în ce mai mulți, sunteți pe zi ce trece mai mulți. Mă bucur și în același timp vă mulțumesc pentru că mă citiți, pentru că vă rupeți din timpul vostru să vedeți nebunia din capul meu scrisă în jurnal.
Aniversez acest an cu un shooting, care din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai reușite. S-a muncit și se vede acest lucru. Mulțumesc mult Alisa David pentru că avem o colaborare destul de strânsă și pentru că mă ajuți să am mereu cele mai cool poze.
Acest styling din pictorial este făcut de Isabela Teodor. Îți mulțumesc și ție dragă, pentru că mereu când sunt mai puțin inspirat, imediat mă ajuți cu o idee.
Am oameni faini aproape care mă susțin, am prieteni care sunt de părere ca fac o treabă bună. Datoria mea este să continui și să îmi fac treaba din ce în ce mai bine.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply