Fashion

25 noiembrie 2017

Am vizitat Bucureștiul pentru prima oară.
După ce am terminat cu GALA GLAMOUR STREET FASHION SHOW, am avut un pic de timp să mă odihnesc, apoi, având în vedere faptul că mă aflam pentru prima oară în capitală, am spus că neapărat trebuie să îmi fac un shooting foto.
Zis și făcut. Mi-am ales exact aceeași ținută, pentru a putea să vă arăt și vouă micile detalii care m-au făcut foarte #GLAM la eveniment.
Shooting-ul a fost făcut în Centrul Vechi, deoarece înainte cu 2 seri am ieșit un pic să văd și care este viața de seară în București, comparativ cu cea din Cluj și m-am simțit foarte bine. Aproape că nu există nicio diferență.
Dacă zilele trecute am citit un articol în care spunea că, Clujul este un oraș foarte aglomerat, ei bine, nu am mai simțit acest lucru după ce m-am întors din București.
Mergând spre evenimentul Glamour, pentru că acesta a fost motivul principal să pot vizita capitala, după ce că eram într-o întârziere destul de mare, am stat de 6 ori la un semafor, deci Clujule, tu încă respiri.

Vreau să vă spun și vouă povestea cu ținuta pe care am purtat-o.
Știind că este un eveniment important de fashion, ținuta trebuia să fie una pe măsură, așa că, am apelat la un designer vestimentar pentru a mă ajuta cu sacoul pe care l-am purtat, Istvan Cîmpan mulțumesc mult pentru controversatul sacou.
Ținuta era gata, dar mai lipsea ceva… ceva care să îmi dea aerul acela #GLAM.
Aici vreau să îi mulțumesc Isabelei Teodor, la care am apelat pentru accesorii, iar ea m-a pus în legătură imediat cu cei de la MOSSELLE, care mi-au oferit aceste insigne, niște insigne care au fost foarte lăudate atât de bloggerii faimoși, cât și de concurenții de la Glamour.

Glamour Street Fashion Show, ne vedem anul viitor, iar cu tine ​​Bucureștiule… foarte curând!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply