Fashion

Am pornit de la un roz pastel

16 iunie 2018

 

Hello,

Vă prezint cel mai nou proiect al meu, un proiect tare drag mie, pentru că am lucrat cu oameni faini.

Totul a pornit de la o ținută în nuanțe de roz pastel. O culoare care este de sezon și care este foarte purtată în această perioadă.

Știam că am nevoie de un contrast puternic pentru această ținută, în așa fel încât, să iasă în evidență și rozul pastel, dar și albastrul electrizant pe care l-am ales.

Aveam nevoie de un shooting fashion, dar spectaculos, am ales un puternic punct de atracție să fie fumigenele albastre. De mult timp mi-am dorit un astfel de shooting. Un contrast la fel de drăguț a fost accesorizarea pe care am ales-o. Broșele din colecția VIBRATION semnată de Isabela Teodor care au avut aceeași nuanță de albastru electrizant la fel ca și fumigena. Mi s-a părut mult mai complex să realizez o accesorizare în culoarea fumigenei.

Toată vina îi aparține Cristianei care este admina paginei M-A-D MUSES

Ea s-a ocupat în totalitate de tot ce ține fotografie și editat. Un shooting foarte bine realizat, alături de un om foarte cool.

Colaborarea mea pe care am avut-o alături de Cristiana poate fi urmărită în pozele de mai jos. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu un om care își dă interesul în ceea ce face.

Vreau să vă mai spun că în zilele următoare vă pregătesc o mică surpriză. Poate un mic cadou, dar stați aproape. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply