Fashion

BOY & FLOWERS

3 martie 2018

În acest articol vreau să vă prezint ultimul meu proiect la care am luat parte.
Intitulat „BOY & FLOWERS”- că tot este un început de primăvară, m-am gândit la ceva proaspăt, ceva care să îți atragă atenția și care să aibă ceva ce nu am văzut până acum în România. Încerc să aduc lucruri noi, interesante, sexi, artistice și atractive.
Îmi găsesc inspirația în tot ceea ce mă înconjoară. Simt cu adevărat că trăiesc atunci când pot să fac artă, să fac exact ce mă face pe mine fericit.
M-am săturat să fie viața asta doar alb și negru. Nu avem nevoie nici de o viață roz. Avem nevoie de multe culori în suflet, vreau să știu că viața aceasta este mai mult decât o linie subțire trasată cu un marker negru. Pe lângă această linie, care ne este dată, noi avem misiunea să adăugăm cât mai multe linii colorate: diversifică culorile, riscă, amestecă-le! Simte că trăiești!
În culori îmi visez locul meu în lume”. În culori am pictat acest shooting.
Având în vedere că port doar un sacou negru, simplu, am ales ca ecoul să iasă din culorile pe care le-am simțit. Îmi place viața în mișcare, colorată, originală, neașteptată, puternică. Dar fără excese. N-am trăit niciodată cu încetinitorul! Simt cum îmi trăiesc visul, simt cum trăiesc eu cu adevărat. Visul tău a prins culoare?

Acest proiect a fost realizat cu ajutorul unor oameni faini: cadrul perfect și editatul pozelor, au fost făcute de Alisa David; hair-style, un nou look, ceva ce nu am experimentat până acum. Călin Todea, mereu găsește cele mai faine styling-uri. Am avut nevoie și de ajutorul unui make-up artist, așa că am apelat cu încredere la buna mea prietenă Adri Rina care mi-a accentuat mai tare trăsăturile. Ne-am jucat un pic, așa că am improvizat câțiva pistrui, ca să fie totul mai cu efect. Un punct de atracție este și broșa pe care o port, care face parte din colecția VIBRATION by Isabela Teodor. Albastrul ăla electrizant, mereu se încadrează perfect în ideile mele.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply