Fără categorie

Cum să stilizezi broșele

10 februarie 2018

Hello,
Încep prin a-ți spune că broșele sunt cele mai căutate și în vogă accesorii în anul 2018. M-am gândit că ar fi cool un articol în care să vă arăt cum m-am jucat eu cu broșele, cum le-am stilizat și ce imaginație am avut. Bine înțeles, dacă nu știi cum să le stilizezi, am pregătit acest articol pentru tine, să îți arăt ideile mele și de ce nu, să te inspiri.

​1. Broșa stilizată la gulerul cămășii.

Am văzut că este destul de purtată broșa la gulerul cămășii și atunci mi-am spus să încerc și eu să văd ce iese. Ei bine, îți spun sincer că ador acest fel de stil. Renunță la papion, cravată și accesorizează-te cu o broșă care va avea clar un impact vizual oriunde te-ai afla. Broșele sunt perfecte atât pentru un el, cât și pentru o ea.

​2. Broșele pe sacou

Dacă simți că nu ai nevoie de nimic să îți atașezi pe cămașă și vrei doar să scoți în evidență sacoul, pune 2-3 broșe într-o anumită ordine și cu siguranță obții ceea ce ți-ai dorit. Poți jongla frumos cu broșele pe sacou. Îți mai dau o idee acum: poți pune o singură broșă în partea dreptă și două în partea stângă. O să obții un efect poate mai complex ca idee, pentru că ai deja două puncte de interes sau atracție asupra sacoului tău.

Vreau să-ți mai spun că broșele mele sunt de la MOSSELLE, care au acum o frumoasă reducere la broșele insectă. Intră acum pe www.mosselle.ro și întâmpină primăvara cu ceva proaspăt.
Că tot se apropie și Valentine’s Day, fă-ți un cadou ție, sau de ce nu omului care este mereu aproape de tine. Eu sunt sigur că o să-i placă foarte mult!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply