Fashion

D E N I M

14 aprilie 2018

HELLO,
În sfârșit ieșim cu drag din casă. Ne aflăm în perioada în care natura învie, dar despre asta o să vă povestesc în următorul articol pentru că o să urmeze o colaborare super drăguță și o să fie tematica de primăvară, știți voi, haine vaporoase, culori vii și nu în ultimul rând copacii înfloriți; doar stai aproape.
Ce părere aveți despre jacheta din denim? Vreau să vă spun că denimul are prioritate și în acest an.
​ Da, poate să fie piesa de rezistență în orice ținută pe care ai purta-o. Am ales să port denim „pe pielea goală” asortat cu o pereche de pantaloni negri și niște converși.
Poți să duci ținuta cu ajutorul denimului în orice zonă stilistică. Musai trebuie să ai în garderoba ta câteva piese precum o jachetă, un pantalon sau de ce nu o cămașă.
Îmi amintesc că și la sfârșitul anului trecut, când am participat la Glamour Street Fashion Show, era o temă DUBLU DENIM, în care trebuia să ai un outfit spectaculos doar din acele piese vestimentare.
Poartă hainele exact așa cum le simți. Poartă-le să te simți tu bine, nu ceilalți, încearcă uneori să riști un pic, poate purtând niște culori, punând un accesoriu mai extravagant, mai cool, dar mereu tu trebuie să porți haina și nu haina pe tine. Nu suntem niște simple umerașe, suntem niște oameni care avem stil!
În acest articol am urmărit să scot ăn evidență că în continuare se poartă denimul și că noi avem rolul de a-l purta în unele styling-uri cool sau casual.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply