Lifestyle

DIGITAL DIVAS

26 aprilie 2019

HELLO GUYS!

Sunt foarte fericit să vă anunț că în cadrul evenimentului DIGITAL DIVAS a apărut și secțiunea BEST MALE FASHION & LIFESTYLE BLOG. Sunt nominalizat la această categorie și mă poți vota accesând link-u

lhttps://www.digitaldivas.ro/awards/#up

Mă bucur enorm că proiectul OLIMPIU MOLDOVAN a început să prindă contur. Acest proiect a început acum 2 ani. Pasiunea mea față de fashion, m-a determinat să-mi deschid un blog.

Mi-am dat seama că prin acest blog de fashion, practic visul meu devenise realitate, pentru că automat am avut ocazia să mă exprim prin ceea ce îmi place mie cel mai mult să fac- Fashion.

Cu toate că au trecut 2 ani de zile de când activez în mediul online simt că am evoluat foarte mult și spun acest lucru pentru că am reușit să întâlnesc oameni care activează în domeniu și care au contribuit la evoluția mea.

Ce vreau să fac cu acest proiect?

În primul rând, în acest proiect se găsesc toate gândurile mele. Găsești momentul „eu cu mine” așa îmi place să îl numesc. Stau în fața laptopului și pur și simplu simt că mă conectez, iar în momentul în care scriu un articol nu mai țin cont de nimic.

În al doilea rând, blogul meu este și vocația mea. Gândurile mele ajung la mulți dintre voi. Motto-ul blogului este: „BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD” de aici am plecat. Vreau să fiu omul acela care îi ajută pe alții să fie ei cu adevărat!!!

Dacă vreodată ai rezonat cu gândurile mele, sau dacă ți-am adus măcar zâmbetul pe buze, te invit să mă votezi la secțiunea BEST MALE FASHION & LIFESTYLE BLOG. Premiul acesta nu este al meu. Este al vostru! Fără voi eu nu ajungeam așa de departe!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply