Lifestyle

E.A.R.T.H

21 aprilie 2019

E cological

A wareness

R ecycling

T ogheter

H elps

Hello guys! Musai vreau să împărtășesc cu voi, cred că cea mai importantă colaborare pe care am avut-o până acum. Ei bine cei de la Urban Mirror m-au ales să reprezint următorul lor eveniment. Asociația Urban Mirror face artă din deșeuri reciclabile. Am avut un shooting foto pentru ei zilele trecute, în care arta a atins cote maxime. Au reușit să creeze o pereche imensă de aripi din plastic. Pe lângă aripi, a mai fost propusă și o rochie tot din plastic. Modelul feminin al acestui shooting, Tatiana Suciu, a făcut parte dintr-un film spectaculos cu acest outfit.

Urban Mirror urmărește ca acest concept de „recyclingart” să ajungă la cât mai mulți oameni. Și trench-ul pe care îl port eu este un trench confecționat din materiale reciclabile.

Putem face artă din tot ce avem. Dă-ți frâu liber imaginației. Nimic nu este imposibil!

Te-ai gândit vreodată că Pământul este supraaglomerat cu tot felul de deșeuri nedegradabile și că ele sunt într-o continuă creștere?

Dar te-ai gândit că încet-încet oceanele noastre se vor numi Oceanele de Plastic?

Dacă te-ai gândit sunt conștient că te sperie gândul acesta la fel de tare cum mă sperie și pe mine.

Dar să nu uităm că o minte creativă este un dar sacru. Cred că plasticul reciclat are viitor! Cred lucrul acesta pentru că am întâlnit asociația Urban Mirror care are un concept de „recyclingart”, acest concept vine ca suport pentru scopul asociației: să devenim mai conștienți de mediul înconjurător, să ne iubim natura și să nu o mai intoxicăm prin deșeurile pe care le producem. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Arată-ne tu că se poate să reducem cantitatea de deșeuri nedegradabile! Și chiar mai mult, să le transformăm în artă!

Urban Mirror ne ajută să conștientizăm gravitatea situației, iar pentru asta, organizează evenimentul E.a.r.t.H care vine în ajutorul nostru. Ne ajută pe noi să fim conștienți de schimbarea pe care trebuie să o facem, dar pe lângă acest lucru, evenimentul are un scop caritabil toate donațiile strânse la acest eveniment sunt redirecționate către casa de copii “Căsuța Bucuriei”.

Mă mândresc cu faptul că sunt imaginea evenimentului, că m-am implicat și mă implic în continuare în conceptul de „recyclingart”. Mi se pare un lucru extraordinar că există în Cluj-Napoca o astfel de asociație care îmbină arta cu reciclarea.

Photo: Alisa David

Trench: Veronica Frișan 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply