Fără categorie

F O C U S E D

10 decembrie 2017

Hello, hello și o duminică frumoasă să aveți!
Eu tocmai ce m-am trezit și vreau să vă spun ce sâmbătă faină am avut.
Până să ajung la sâmbăta care tocmai a trecut, zilele trecute am luat legătura cu un om fain, Alis David este ea, un fotograf suuuper talentat.
Acum e momentul să vă povestesc despre ziua de ieri.
La ora 12.00 știam că trebuie să mă întâlnesc cu Alis, deoarece avem o colaborare recentă împreună. Ne întâlnim pentru prima dată la Meron, unde urma să bem cafeaua împreună, dar și să ne cunoaștem mai bine, urmând apoi să facem primul shooting photo.
Shooting-ul a avut loc tot in cafeneaua unde ne-am întâlnit. Cei de la Meron au împodobit un brad tare fain și atmosfera era exact una de Crăciun.
Pentru acest shooting, pus la cale de Alis, pentru că ea a ales locația, am purtat o eșarfă pe care am primit-o recent cadou de la o prietenă dragă Andreea Mititean, cu ocazia asta îți mulțumesc din nou și te pup!

Despre accesorizarea ținutei pot doar să vă spun că am purtat niște mănuși de piele achiziționate recent, pentru că acum este sezonul. Sincer, mănușile dau un aer mai elegant ținutelor și eu le recomand clar, mai ales cele de piele.
Vorbim tot despre accesorizare, vă prezint inelul de la MOSSELLE.
La ei găsiți cele mai faine accesorii. Acum în prag de sărbători, dacă nu știi ce cadou să îi faci persoanei care este mereu alături de tine, îți recomand magazinul online de la MOSSELLE, unde găsești cele mai cool accesorii.
Programul meu de azi sună cam așa… shooting photo și Galeria de Stil. Haide și tu la Muzeul de Artă pana la ora 19.00. Ne vedem acolo! O să vă povestesc cum a fost!
O zi faină să ai!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply