Fashion

GALA UAD 2019

2 iulie 2019

În weekend am luat parte la cel mai mare și așteptat fashion show din Cluj Napoca. Vorbim despre Gala UAD, unde anual studenții din anii terminali își prezintă colecțiile în cadrul acestui eveniment de fashion.

Mă bucur mult că anul acesta am fost invitat de către organizatori să particip ca blogger. Partea cea mai faină este că poți să vezi cât de creativi sunt oamenii în momentul în care își depășesc limitele. Cam asta cred eu despre această gală. Te îndeamnă să îți depășești limitele.

Vorbim un pic și despre apariția pe care am avut-o. Am purtat o vestă care poartă semnătura designerului PAUL PALM. Foarte mult mi-au plăcut aplicațiile arginti pe care le are. Tot styling-ul pe care l-am făcut am încercat să îl duc într-o zonă GLAM. Așa că am ales să îmi fac un body art argintiu care imită perfect o helancă cu mâneci foarte mulată pe corp, de altfel unii oameni chiar asta au crezut că port. Totul ține de imaginație și de autodepășire.

M-am simțit extraordinar de bine la această gală, bravo UAD! Din nou ne-ai dat un show care rămâne mult în memoriile noastre.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply