Fără categorie

Galeria de Stil- Winter Edition

16 decembrie 2017

Săptămâna trecută am fost la unul dintre evenimentele mele preferate, mai exact la Galeria de Stil, care s-a ținut la Muzeul de Artă din Cluj.
A fost altceva de data aceasta, pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă și atmosfera de acolo a fost exact pe spiritul Crăciunului, începând de la decor, terminând cu melodiile care se auzeau pe fundal.
Designerii care au fost prezenți aveau un vibe foarte pozitiv.
Cu ceva timp în urmă am cunoscut-o pe Andrea Szanto, care, acum la Galeria de Stil mi-a făcut un styling superb cu piesele ei vestimentare din noua colecție.
Un sacou argintiu, o culoare care este foarte în vogă, dar peste acest sacou m-a accesorizat cu o blană destul de fină, care m-a trimis exact într-un film. Sentimentul pe care l-am simțit sau mai exact filmul în care m-a trimis este rolul principal din acel film în care un conte bogat fuge cu toată averea și călătorește întreaga lui viață pe un vapor de lux. 
La acest eveniment m-am întâlnit cu Ingrid Teodosiu, pe care am cunoscut-o la o altă ediție de Galeria de Stil. Vă spun despre Ingrid că este foarte faină și a avut expuse niște colecții superbe. Am reușit să discutăm, dar și să ne facem o poză. Ingrid lucrează cu niște culori care te scot în evidență instantaneu. Culorile vii și puternice cu siguranță dau viată ținutelor ei.
În continuare, la acest eveniment au fost și cei de la MOSSELLE. V-am spus multe despre ei în articolele anterioare, dar acum, cum au fost prezenți și la acest eveniment cu o parte din accesoriile pe care le au, vreau să vă arăt mai multe. Inelul pe care îl port este de la ei și cu un singur accesoriu, am reușit să duc ținuta într-o altă zonă mult mai pe stilul meu. De obicei nu sunt genul care să poarte inele, dar de când am inelul de la ei, parcă îmi surâde ideea cu accesorizare de genul.
În caz că nu știi încă ce cadou să îi cumperi omului care este mereu alături de tine și care te face fericit, trebuie sa intri pe magazinul lor online, unde găsești accesorii superbe.
Hei, hei, vă mai amintiți sacoul de la Glamour Street Fashion Show? Ei bine, a fost din colecția lui Istvan Cîmpan, care a fost prezent și la Galeria de Stil.
Cum am ajuns la standul lui, unde avea expuse noile colecții, imediat am început să probez și să îmi fac poze. Am început cu un trench albastru, care mi-a atras din prima clipă atenția datorită culorii puternice pe care o are, dar și prin forma lui, cum este croit.
Apoi, o altă piesă vestimentară tot semnată de Istvan Cîmpan, este tot un trench, dar cred că acesta este exact pe stilul meu, era o parte din material și o parte din piele. Imediat cum am văzut mixul de materiale, mi-am luat o mănușă din piele ca să fiu în același film cu trench-ul.
Istvan a avut multe piese vestimentare faine la Galeria de Stil.
Am fost la una dintre cele mai frumoase ediții Galeria de Stil!
Vă mulțumesc pentru invitație și ne vedem la următoarea ediție.
De toate aceste poze, pe care le vedeți, s-a ocupat Alisa David. Cu ea v-am mai făcut cunoștință și în articolul anterior și cu siguranță în continuare o să vă mai spun despre ea. Suntem într-o colaborare frumoasă și ne place să lucram împreună!
MULȚUMESC ALISA!
MULȚUMESC GALERIA DE STIL

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply