Lifestyle

Hai la USAMV

12 mai 2018

Ești cumva la sfârșitul clasei a XII-a și simți că ai nevoie de o nouă etapă în viața ta, de un nou început?
Sunt aici să-ți povestesc experiența mea pe care am avut-o până acum în cadrul acestei universități.
​Dacă te-ai gândit cumva să alegi Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, încep prin a-ți spune faptul că intri în cel mai frumos campus universitar din Cluj-Napoca.
O să întâlnești niște profesori extrem de bine pregătiți, care te vor ajuta în formarea ta ca student, ca om. Important este faptul că ei îți vor împărtășii experiențele pe care le-au avut și cu siguranță o să beneficiezi de sprijinul lor.
Pe lângă acest lucru, sunt o mulțime de proiecte la care poți să iei parte, o mulțime de posibilități ca tu să excelezi încă din pragul facultății.
Eu mă simt un om norocos pentru că am fost inspirat să vin la această universitate, care bineînteles îți oferă mai multe oportunități. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina universității și să mergi exact pe drumul pe care îl simți:
http://www.usamvcluj.ro/
Revenim un pic la ce spuneam înainte. Eu sunt un om norocos, deoarece am intrat într-un colectiv, unde am avut ocazia să întâlnesc numai oameni faini și aici mă refer la colegii pe care îi am. Am legat prietenii pe viață cu acești oameni. E fain sentimentul acesta, ceva ce se întâmplă de 2 ani de zile și totuși nu aștepți să se încheie această etapă din viața ta.
Noi suntem viitorul, noi suntem schimbarea. Aveam nevoie de mentori, deci…
Hai la USAMV!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply