Fashion

Început de an cu Stil

12 ianuarie 2018

Hello!
A sosit și primul articol pe anul 2018.
Primul articol cu forțe proaspete și colaborări frumoase, un început cu stil, cu foarte multă încredere și sper cu multe reușite.

Încep cu o veste bună pentru voi! Ținuta mea a fost accesorizată de ORA BRACELET, poate vă amintiți de ei, v-am spus că au niște brățări foarte cool, iar o brățară poate să fie chiar a ta! Da, da… Au pregătit un GIVEAWAY pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să intri pe contul lor de Facebook Ora Bracelet, să dai share și like paginii și poți câștiga o brățară gratis de pe site-ul lor: www.orabracelet.com
Pe lângă faptul că sunt niște brățări destul de versatile, adică le poți mixa în mai multe feluri, sunt niște produse de bună calitate, cu un design foarte în vogă. Eu zic să nu mai stai pe gânduri și să te înscrii în acest concurs.
Mai multe detalii le găsești pe pagina lor de Facebook.
Abia aștept să văd cine este norocosul sau norocoasa!

În continuare, vreau să vă spun că eu am mari așteptări în ceea ce privește anul 2018.
Vreau să evoluez mult mai mult și vreau să mă implic în mai multe proiecte, proiecte care mă vor ajuta pe viitor.
Totul îmi este foarte clar deja de la început. Mi-am propus ca până la sfârșitul anului să am rezultate mult mai bune decât în 2017.
Eu împreună cu Alisa David, care s-a ocupat de shooting-ul acesta, am reușit să obținem exact ceea ce ne-am dorit: niște poze spectaculoase.
Am vorbit cu ea zilele trecute și totul era pregătit, în principiu trebuia să port o ținută all black, da… cam puțin pentru un început de an, așa că am apelat la Isabela Teodor, care mi-a dat această cămașă albastră extrem de vibrantă, care este și piesa de rezistență din outfit-ul meu. Împreună cu cămașa, tot din colecția VIBRATION vin și broșele la fel de electrizante, care din punct de vedere cromatic schimbă tot aspectul.
Am avut o ținută care m-a reprezentat în totalitate și care a avut o accesorizare complexă.
Vreau să îți spun să stai pe aproape, o să îți pregătesc multe surprize.
Să ai o sâmbătă faină!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply