Fashion

Întâmpină primăvara cum se cuvine

24 februarie 2018
Hello!
Este o nouă săptămână, un nou articol pe blog!
Încep prin a-ți spune că știu exact ce vreau să-ți prezint. Dacă până acum ți-am arătat multe ținute de evenimente, acum îți arăt o ținută cu care poți impresiona până și la facultatea unde studiezi.
Că tot s-a terminat sesiunea, e bine să începi semestrul al II-lea cu un gând pozitiv.
Un gând pozitiv, o ținută cool și o accesorizare pe cinste, ăsta e secretul pentru un vibe bun sezonul ce urmează.
Doar se apropie luna Martie, o lună plină de cadouri. Cum? Și nu știi încă ce mărțișor să cumperi? Îți recomand să te grăbești pentru cu MOSSELLE ți-a pregătit o surpriză în această perioadă. Orice broșă insectă ai achiziționa de pe site, instantaneu primești una identică din partea lor.
Mai stai pe gânduri? Grăbește-te! Schimbă mărțișorul! Reînnoiește-l cu unul oversized care iese din tipar, care iese în evidență! Broșele insectă sunt cele mai în vogă accesorii în 2018, de aceea cum am ocazia, cum mă accesorizez cu o broșă insectă.
Întâmpină primăvara cum se cuvine. Îți las link-ul care te trimite direct în shop, unde poți să-ți alegi broșa insectă ideală pentru gustul tău. www.mosselle.ro
Deci pot să-ți spun cum o să întâmpin eu primăvara: o cămașă oversized semnată Isabela Teodor, din colecția VIBRATION care are o nuanță de gri metalizat. Această cămașă are niște aplicații superbe; un palton lung negru; o pereche de pantaloni gri, care au niște detalii interesante; iar ca accesorizare broșa insectă de la MOSSELLE.
Vreau să-ți mai zic că acest shooting a fost făcut cu un iPhone X. Faimosul telefon iPhone X, care a făcut niște poze super cool.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply