Lifestyle

MULȚUMESC 2017

31 decembrie 2017

2017 a fost anul în care am evoluat cel mai tare ca om, în care m-am implicat cu adevărat în lucrurile pe care le-am considerat eu cele mai importante.
Am început anul cu prima sesiune din viata mea și habar nu aveam ce înseamnă examenele la facultate, apoi încet mi-am dat seama cum stă treaba și că nu e de joacă cu facultatea. După sesiune mi-am ținut și eu ziua de naștere unde am avut alături o parte din oamenii care fac parte din sufletul meu, cam hard party-ul ăla, haha.
MARTIE ai fost luna în care m-am simțit cel mai curajos om. Mi-am deschis blogul și știam că nu o sa fie ușor pentru că părerile sunt împărțite, dar eu cum sunt o fire pozitivă am considerat că trebuie să accept în viața mea doar lucrurile care contează cu adevărat.
Mă bucur enorm că am făcut acest lucru și din martie pana în decembrie, într-un timp destul de scurt, am reușit să am colaborări cu designeri vestimentari și fotografi, învârtindu-mă mereu în lumea fashion-ului, o lume în care eu mă regăsesc în totalitate.
Un pic mai târziu, prin aprilie, mi-am recuperat prietenele rătăcite o perioadă de timp, din cauza încăpățânării. În momentul în care ne-am reunit, am simțit că sunt un întreg. Știm destul de bine că locul prietenilor de o viață nimeni nu îl poate lua și că prieteniile adevărate sunt cele mai importante. Ei bine de atunci a început haosul în viața mea. Ideea e că viața mea e un haos continuu, dar având în vedere că aveam de recuperat, acest haos s-a accentuat.
Știam clar că fiecare clipă trebuie prețuită. Așa am și făcut.
Printr-o nebunie m-am trezit la Neversea, o hotărâre luată la telefon cu prietena bună, o conversație de maxim 40 de secunde. Cele 40 de secunde m-au făcut să am o vară de neuitat.
După ce am închis telefonul, parcă m-am trezit direct în trenul Cluj-Constanța în drum spre cel mai tare festival de pe plajă.
2017 mi-ai rupt o parte din inimă, și încă golul acela nu mă lasă în pace și nu o să mă lase poate niciodată. Am pierdut oameni dragi și cred că am pierdut o parte din copilăria mea, dar amintirile sunt cele mai importante, ne hrănim cu amintiri.
Am învățat că trebuie să îi ofer timp timpului și doar așa o să se rezolve totul.
Trebuia să trec repede peste acest pas, pentru că timpul nu se întoarce și aveam câteva planuri la care nu puteam renunța.
Și m-am înscris la Glamour Street Fashion Show, unde am fost acceptat și am plecat la cel mai așteptat eveniment de fashion din această toamnă.
Am întâlnit exact oamenii de care am nevoie în viața mea, oameni care mă ajută să evoluez ca om.
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că vă rupeți din timpul vostru să citiți acum acest articol, că sunteți aici în mica mea lume, o lume care fără voi nu ar exista.
Mulțumesc oamenilor care au intrat și au ieșit din viața mea. Fără voi poate nu aș fi omul care sunt astăzi.
Prietenilor mei care sunt mereu lângă mine când am nevoie de ceva și care mă sprijină, le mulțumesc și lor că fac parte din viața mea.
Familia am lăsat-o la urmă. Oamenii ăștia habar nu au cât de mult îi iubesc. MULȚUMESC!
Apropo am mai aflat că prieteniile de o viață intră direct la familie, thanks BFF!
2018 să știi că mai am un pas și o să te descopăr, o să bat la ușă și tu o să-mi deschizi. EU o să fiu cu capul sus spre un necunoscut. Abia aștept să te descopăr!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply