Lifestyle

MULȚUMESC 2018

31 decembrie 2018

A mai rămas așa de puțin și bate ora fixă. Ora fixă care aduce un nou început. Eu nu vorbesc despre un nou început, vreau doar să vorbesc despre ce a fost până acum, așa că… 2018 ia un loc, pune-ți un pahar de vin și ascultă:

Băga-mi-aș! Mă uit la tine și mă întreb ce naiba a fost asta?

Am început ușor timid. Nu voiam să îți dau de lucru, nu voiam să îți bați foarte tare capul de mine, dar deja din prima lună lucrurile nu au stat chiar cum mă așteptam. Și uită-mă cum am început din luna ianuarie să am cele mai faine provocări și proiecte. M-am așteptat să fii un an care să nu mă lase în pace. Mi-ai plăcut încă din primul moment.  2018 ești anul în care din punct de vedere profesional m-ai ridicat cel mai sus.

Mă uit în spate și observ cât de mult m-ai schimbat. Sunt tot același copil aerian care a învățat să ia decizii responsabile, să analizeze un pic situația înainte să acționeze, dar de fapt despre ce vorbim…? Sunt aproape la fel de spontan.

Mă bucur că nu mi-ai luat nimic de lângă mine și că m-am putut bucura de oamenii care sunt în viața mea. Până la urmă cred că ăsta e cel mai important lucru. Să ai parte de oameni care cred în tine și care îți sunt mereu alături.

Mulțumesc oamenilor care au intrat și au ieșit din viața mea. Fără voi poate nu aș fi omul care sunt astăzi.
Prietenilor mei care sunt mereu lângă mine când am nevoie de ceva și care mă sprijină, le mulțumesc și lor că fac parte din viața mea.
Familia am lăsat-o la urmă. Oamenii ăștia habar nu au cât de mult îi iubesc. MULȚUMESC!

2018 cu tine nu o să mă mai întâlnesc, dar anunță-ți fratele mai mare că în câteva ore o să aibă ocazia să îl descopere un copil care nu are de gând să fie doar un om care se plimbă prin viața asta și că este nerăbdător să își pună planurile în aplicare.

2019 să știi că mai am un pas și o să te descopăr, o să bat la ușă și tu o să-mi deschizi. EU o să fiu cu capul sus spre un necunoscut. Abia aștept să te descopăr!!!!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply