Lifestyle

O facere de bine

12 ianuarie 2019

Hello!

Astăzi o să vorbim un pic despre evenimentul la care am luat parte. Este vorba despre REPURPOSE. Acest eveniment are ca sursă de inspirație conceptul mișcării de „recycled art”. Ai ocazia să vezi și să achiziționezi lucruri mărețe făcute din obiecte deja folosite.

Vreau să vă spun că niște oameni de bine au organizat acest eveniment în cinstea copiilor de la CĂSUȚA BUCURIEI.

Acești copii au mare nevoie de noi, deoarece în acest moment casa în care stau nu le aparține.

Eu mă simt un om norocos, deoarece am parte de iubirea familiei mele și de sprijinul lor, ei bine acești copii nu știu ce înseamnă acest sentiment, dar noi le putem oferi propria lor casă. URBAN MIRROR a organizat o strângere de fonduri în cadrul evenimentului REPURPOSE. Toți banii adunați vor merge către acești copii, mai exact scopul principal este achiziționarea unei case doar a lor.

Vreau să cred că în continuare există oameni de bine, de aceea o să vă las contul bancar unde puteți face o mică donație spre acești copilași RO98BTRLRONCRT0333305801- ASOCIAȚIA CULTURALĂ ARTMIRROR.

În continuare, o să vă las câteva imagini să vedeți cum a fost la evenimentul REPURPOSE, cum a fost organizat și atmosfera plăcută care a fost acolo.

Am fost întâmpinat cu un pahar de vin; urmat de o mică gustare. Am putut să văd un moment artistic în care 3 dansatori au animat un pic atmosfera, mai apoi Dragoș & Friends Orchestra s-au ocupat să avem parte de cea mai bună muzică live.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply