Lifestyle

PROIECT NOU

10 noiembrie 2018

Hello!

Vă spuneam că am un proiect nou, ei bine, l-am început de câteva săptămâni pe Instagram, acolo unde activitatea mea este continuă – olimpiumoldovan – Pe Instagram ne întâlnim cel mai des, sunt aproape non-stop activ.

Să vă povestesc câteva despre acest nou proiect…

M-am tot gândit cum aș putea să interacționez cel mai mult cu oamenii din online. Pentru mine această interacțiune este foarte importantă, așa că am găsit o modalitate interesantă.

O dată pe săptămână o să vă pregătesc o rubrică în care o să postez un styling pe care îl propun, iar voi printr-un sondaj alegeți dacă vă place sau nu ceea ce am realizat eu. Pentru un moment o să propun styling-uri cu haine din șifonierul meu, mai apoi urmând să am acces și la șifonierul câtorva designeri vestimentari.

Am mare nevoie de voi pentru ca acest proiect să devină mare. Dacă mă urmărești de ceva timp, ți-ai dat seama că prin stilul meu vestimentar încerc să transmit ceva. Nu vreau să pun haine pe mine care nu mă reprezintă, nu vreau să mă las purtat de haine. De multe ori, aici ține și de atitudinea pe care o ai.

Intră chiar acum pe Instagramul meu și votează stylingul propus pentru acest weekend.

Apropo… fotografiile pe care le-am postat acum, nu sunt deloc editate. 🙂

O zi faină!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply