Fără categorie

REPURPOSE

9 decembrie 2018

REPURPOSE

Evenimentul va avea loc vineri. Vineri seara, atunci când poate ai chef să vii să asculți muzică live și să te simți bine la KUPAJ.

Acest eveniment are ca sursă de inspirație conceptul mișcării de „recycled art”.Ai ocazia să vezi ce lucruri mărețe se pot face din obiecte deja folosite.

Multă lume faină a pus mult suflet în acest eveniment, dar să nu uităm esențialul. Este vorba despre o donație. Copiii care locuiesc în „Căsuța Bucuriei” au mare nevoie de sprijinul nostru. Această căsuță a lor în momentul de față este scoasă la vânzare. Organizatorii acestui eveniment au un gând măreț: toate donațiile care vor avea loc, vor merge către acești copilași, care speră la o noua casă, doar a lor. Pentru a reuși să adune cât mai mulți bani, care, repet, vor fi o donație foarte importantă pentru a ajuta niște copii să aibă casa lor, donația minimă pentru intrare pornește de la 75 de lei.

În cadrul evenimentului, organizatorii o să-ți ofere degustarea vinului „Caloian Rose” Crama Oprișor, și degustarea meniului de Tapas al restaurantului Kupaj. Atmosfera va fi întreținută de trupa Dragos & Friend Orchestra.

Biletele se pot achiziționa începând de luni, din următoarele locații:

Sau, poți face o rezervare la numărul de telefon, 0744 955 739!

Acești copii chiar au nevoie de noi, au nevoie de sprijinul nostru. În această perioada în care este frig afară, noi trebuie să avem căldură în suflete,

Ne vedem vineri, 14 decembrie la KUPAJ, începând cu orele 19:00. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply