Lifestyle

Te iau cu mine la TEDx

16 mai 2018

Cu toții am auzit de acest eveniment TEDx. Dacă nu ai auzit până acum, sper să te ajute acest articol. Eu particip deja la a doua ediție. Din păcate am sărit peste prima ediție în care s-a vorbit despre TECHNOLOGYam participat doar la ENTERTAINMENT și DESIGN.
1. T-Technology
2. E-Entertainment
3. D-Design

Ce înțelegi din aceste evenimente? Sau cel puțin ce înțeleg eu participând la aceste evenimente?
Înțeleg că noi oamenii avem o putere extraordinară de a ne ridica mereu, chiar și atunci când avem senzația că uneori nimic nu mai are rost.
Particip cu sufletul deschis la acest eveniment, mereu nerăbdător pentru a afla ce mai e nou. Mereu sunt surprins de ceea ce vorbesc oamenii și îmi place enorm de mult cum dezbat ei orice temă sau problemă pe care o putem avea noi în viața noastră.
Eu sunt de părere că o gândire pozitivă ne ajută mult mai mult decât o gândire negativă.
Gândește pozitiv! În acel moment tu ești o persoană sigură pe tine, pe aptitudinile tale, o persoană care este greu de doborât.
Ne confruntăm cu tot felul de situații. În viața noastră intră oameni trecători, de la care avem de învățat câte o lecție.
Despre acest lucru se vorbește și la acest eveniment. TEDx e locul acela în care ți se spune clar că în mintea ta este o lumină care sclipește, o lumină care te diferențiază de ceilalți. Ai rolul de a o elibera, de a fi cel mai bun în ceea ce faci. Încearcă și vei reuși.
Eșecul??? Eșecul nu este decât o victorie, o victorie pentru că tu deja ai învățat ceva din experiența pe care ai avut-o, din experiența aceea la care poate nici măcar nu mai vrei să te gândești… dar atunci ai învățat cum să acționezi altfel într-o situație asemănătoare.
Ai nevoie de ajutor? Cere!
Ai nevoie de sprijin? Amintește-ți că ai în viață oameni care îți sunt alături!
Ai un țel pe care ți l-ai propus să-l atingi? Cu siguranță ai! Muncește până când simți că începe să prindă contur.
Poate cu riscul de a mă repeta, vreau să știi că experiența TEDx e una foarte interesantă!
​O zi frumoasă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply