Fashion

Ținuta perfectă de vară

23 iunie 2018

Hello,

În articolul de astăzi o să vă prezint ținuta perfectă de vară. Cu toții iubim hainele cu o cădere ușoară pe corp, haine vaporoase și comode, așa că… cam despre acest lucru o să fie vorba în articol.

Pentru început aș vrea să vă spun câteva lucruri despre locația pe care am ales-o pentru această ședință foto. Aproape în centrul Clujului, la Cluj Arena. Locația perfectă. Am scos un pic în evidență și jocul geometric de acolo. Este o locație pe care am pus ochii de mult timp. Voiam musai o ședință foto acolo și uite că acum a fost momentul ideal pentru a o realiza.

Vă spuneam că atracția principală în acest articol o să fie ținuta pe care am purtat-o. O ținută foarte lejeră. Vreau să mă leg și de printul cămășii, dar până acolo vă spun că materialul din care este realizată are o cădere ușoară pe corp, este un material foarte vaporos. Printurile sunt încă în plin sezon. Caută să-ți achiziționezi cămăși cu printuri deosebite, deoarece vara aceasta sunt în topul celor mai purtate haine. Pantalonii pe care i-am ales, într-o nuanță deschisă la culoare, cu niște linii verticale, care aduc un plus ținutei. Voiam să fie o ținută veselă, în nuanțe deschise la culoare. Pantalonii sunt dintr-un material asemănător stofei, doar că sunt puțin mai elastici. Accesorizarea acestui look, a fost o pereche de ochelari de soare rotunzi.

Shooting-ul foto este realizat de Alisa David, care mereu își lasă tușul personal pe toate pozele realizate de ea. Îmi place foarte mult să lucrez cu ea. Pozele sunt editate cu un aer mai vintage, dar în același timp sunt niște poze fashion care în momentul de față filtrele de genul rup tot internetul. 🙂

Cămașa purtată este din Zara.

Pantalonii sunt din Bershka.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply