Fashion

UNTOLD 2018

11 august 2018

Hello,

Și uite că în sfârșit postez și eu articolul despre UNTOLD 2018.

Abia am așteptat să vă povestesc cum a fost la cel mai așteptat festival din Cluj-Napoca.

Nici nu știu cu ce să încep, aș vrea să vă povestesc totul, dar știi vorba aia, ce se întâmplă la UNTOLD, rămâne la UNTOLD.

E prima dată când mă aflu la acest festival și am rămas plăcut surprins de tot ce am văzut acolo, o mulțime de oameni, toți cu același gând: distracția să nu lipsească din nicio seară de festival.

Am ajuns la festival cu un outfit care poartă semnătura ILONCA BIANCA. Un outfit plin de culoare, care este exact pe stilul meu vestimentar. Un pic excentric din cauza volumelor pe care le are, dar în același timp este și spectaculos. Am avut o colaborare frumoasă cu Ilonca și mă bucur enorm că am reușit să îi port colecția la acest festival.

Un alt designer cu care am colaborat este Borbala, care la fel, mi-a împrumutat un palton din plastic, care a avut un impact destul de fain. Cred că am fost cel mai norocos petrecăreț de la acest festival, deoarece la un moment dat a venit ploaia. Paltonul de plastic, care inițial l-am integrat într-un outfit frumos gândit, a purtat rolul de pelerină de ploaie.

Un accesoriu pe care l-am purtat pe toată perioada festivalului, este tatuajul pe care mi l-au făcut cei de la TATTOO BOTIQUE CLUJ, un punct de interes ca să spun așa, care nu ar trebui să lipsească niciodată atunci când te afli la un festival.

Totul a fost ca într-un vis.

UNTOLD, ne vedem la anul!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply