Lifestyle

Vreau tu să-mi cânți, iar eu merg după sunet

28 iulie 2018

Hello,

Rupt dintr-o poveste.

Am fugit pentru câteva momente într-un loc desprins dintr-o poveste magică. Mijlocul poveștii, punctul culminat, atunci când e doar el cu sine și își dă seama că poate să facă mult mai multe cu viața lui, când își face planuri de viitor pe care urmează să le pună în aplicare fără să se mai gândească la nimic. Momentul acela în care simte că acum e clipa pe care a așteptat-o ce ceva timp, dar tot ce trebuie să facă este să acționeze.

ACȚIUNE– pot spune că acesta este cuvântul cheie al acestui articol.

Ceea ce vreau eu să îți transmit ție este că, atunci când ai un plan sau pur și simplu vrei să fac o schimbare, fie mare, fie una foarte mică, care crezi că te ajută pe tine, te ajută să te dezvolți, să crești ca om, sau poate te ajută să fii mai împăcat cu tine, tot ce trebuie să faci este să acționezi și să faci tot posibilul ca planul, visul, țelul pe care îl ai să se îndeplinească. Suntem oameni, poate nu facem din prima așa cum trebuie, poate greșim, e firesc acest lucru, încearcă din nou și din nou până reușești. Vă mai spuneam eu că ceea ma gândim sau ceea ce ne dorim, atragem. Uneori nu e în regulă să stai doar să aștepți, trebuie să depunem și noi un mic efort, doar așa putem ajunge unde ne-am propus.

Am ales să port un outfit simplu, dar de efect, o ținută basic formată din două piese vestimentare achiziționate din ZARA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply